Nolas Consulting – Hvor kommer navnet fra?

Skrevet af i Generelt

Senest opdateret

Hvad skal barnet hedde?

Da jeg i sin tid skulle navngive mit nye firma, vidste jeg ikke hvad jeg skulle kalde det. Det var selvfølgelig oplagt at kalde det Blidorf Consulting eller noget i den stil, da “Consulting”-navne var det helt store på det tidspunkt.

Jeg havde dog et ønske om at mit efternavn ikke skulle indgå i firmanavnet og derfor måtte hovedet lægges i blød.

Nolas Consulting er tøjsponsor for Gladsaxe Hero Boldklub

På det tidspunkt var mit et og alt min skønne lille nevø Jonas. Jeg havde ingen børn selv og kun én nevø, så han fik al min opmærksomhed og kærlighed. (I dag er han stadig skøn, men er nu et stort skrummel der snart kan dunke.)

Da han var lille havde han lidt svært ved at udtale sit eget navn, så han sagde at han hed: “Nolas”. Derfor lå det, i mine øjne, lige til højrebenet at mit firma skulle hedde Nolas Consulting.

En venlig kunde spurgte mig på et senere tidpunkt om jeg havde tænkt over at “Nolas” stammer fra betydningen: “Den der stjæler”.

Det var ikke lige det jeg ønskede at signalere med navnet, MEN med tanke på de timepriser der blev faktureret i de glade 0’er, så er det måske alligevel ikke helt forkert …

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om mit firma, så kan du her besøge Nolas Consulting